Futsal Dinamo svladao je Novi Marof sa 6:1 u trening utakmici odigranoj u srijedu navečer u Dvojci Doma sportova. Trening utakmica igrala se dva puta po 30 minuta, a ovo je bila dobra prilika za naše igrače da se dodatno uigraju pred nastavak prvenstva, u nedjelju (4. prosinca) kada u Kutiji šibica, u sklopu akcije Plavi Sveti Nikola, dočekujemo Osijek.

> Plavi Sveti Nikola za Judo klub Fuji: Humanitarna aukcija za mlade džudaše s invaliditetom
> Plavi Sveti Nikola 2022: Dinamo – Osijek (4. prosinca, Kutija šibica, 19h)

Dinamo je na otvaranju utakmice dva puta pogodio okvir gola, jednom Mateo Mužar, a drugi put Kristijan Postružin, da bi u 13. stigli do prednosti autogolom Hučića. Filip Novak izveo je aut, a lopta se od igrača Novog Marofa odbila u mrežu. Tri minute kasnije Dinamo je i treći put pogodio okvir gola. Ovaj put neprecizan je bio Antonio Konsuo, da bi u 20. Luka Perić zabio za 2:0. No, pred odlazak na odmor Šundov je smanjio na Dinamo – Novi Marof 2:1.

Nezgodno je za Plave bilo u periodu od 38. do 40. minute. Perić je zaradio crveni karton, no Dinamo se uspio obraniti s igračem manje. Posljednja četiri gola Plavi su zabili u posljednjih 16 minuta dvoboja. Novak je prvo zabio nakon solo-prodora, potom je pogodio gredu (četvrti okvir gola). Četvrti pogodak za Dinamo zabio je Postružin na dodavanje Čekola, zatim je Novak, u igri s golmanom-igračem, pogodio stativu (peti okvir), a onda je zabio svoj drugi pogodak na utakmici na dodavanje Zvonimira Šućura. Naš Kninjanin danas se nije upisao u strijelce, ali je minutu kasnije ponovno asistirao, ovaj put Danijelu Dekaniću za konačnih 6:1.

Matija Đulvat priliku je dao svim igračima, danas nije igrao samo Luka Bjelić. Ivan Pavlić branio je prvo, a Ante Piplica drugo.

Dinamo se sada okreće nedjelji i dvoboju protiv Osijeka, a podsjećamo da je u tijeku još uvijek humanitarna aukcija za matchworn Dinamove dresove, a sav prihod od prodaje namijenjen je Judo klubu za osobe s invaliditetom Fuji.

> Humanitarna aukcija matchworn Dinamovih dresova

Dinamo – Novi Marof 6:1

Strijelci: 1:0 Hučić-ag (13.), 2:0 Perić (20.), 2:1 Šundov (29.), 3:1 Novak (44.), 4:1 Postružin (53.), 5:1 Novak (57.), 6:1 Dekanić (85.)

Igrali: Pavlić, Piplica, Mužar, Pajalić, Dekanić, Čekol, Novak, Postružin, Konsuo, Dragaš Selaković, Šućur, Perić, Zonjić

Dinamo – to si ti!