Napokon! Nova sezona Futsal Dinama, ona u kojoj branimo naslov prvaka države i igramo Ligu prvaka, počinje za desetak dana. U subotu, 9. rujna s početkom u 19 sati igramo polufinale Superkupa protiv Olmissuma u Domu sportova II, a idući dan (10. rujna), nadamo se i finale protiv boljega iz dvoboja Futsal Pula – Šibenik 1983.

Do početka Superkupa Futsal Dinamo će odigrati dvije prijateljske utakmice. Prvu već ove subote, 2. rujna u dvorani OŠ Vidovec u Vidovcu protiv Fotex Junajteda, kluba poznatog iz mlađih kategorija, a koji će se od sezone 2023./24. ponovno natjecati i u seniorskom rangu (2.HMNL Sjever).

“Nema boljeg predstavljanja naše seniorske ekipe domaćoj publici od prijateljskog susreta s aktualnim prvakom Hrvatske, sudionikom futsal Lige Prvaka – u naš brlog u Vidovcu dolazi veliki Futsal Dinamo!!! Zagrebački sastav intenzivno se priprema za turnir hrvatskog Superkupa i velika nam je čast što ćemo im biti sparing partner u ovoj fazi priprema.  Ova utakmica bit će ujedno i oproštajna od aktivnog igranja futsala naše klupske legende, Damjana Habruna, kapetana, velikog “Dinamovca”, čovjeka kojemuće ova oproštaljka biti ujedno i 300. službena utakmica u našem dresu”, objavio je Fotex na svojim službenim stranicama.

U Vidovcu se očekuje i dosta naših navijača iz Sjeverne Hrvatske, a u dvorani će biti i štand za učlanjivanje u Futsal Dinamo.

U srijedu, 6. rujna, Futsal Dinamo će odigrati trening utakmicu, svojevrsnu generalku pred početak sezone, protiv povratnika u HMNL i ‘starog znanca’ Uspinjače Gimke. Utakmica se igra u Domu sportova II s početkom u 17 sati, a nakon utakmice igrači i stožer Futsal Dinama zaputit će se u Sandwich Bar Bonitu, na Preradovićevom trgu, i odigrati 24. izdanje Dinamovog pub kviza.

Podsjetimo, karte za Superkup možete kupiti putem online platforme CoreEvent, a na sve četiri utakmice Superkupa možete ući i s godišnjom ulaznicom Futsal Dinama. Ulaz za sve mlađe od 13 godina je besplatan.

Dinamo – to si ti!