Počinjemo gdje smo stali! Točno 50 dana od objave ovog teksta, Futsal Dinamo će odigrati prvu natjecateljsku utakmicu u sezoni 2023./24. Ždrijeb (ili sudbina) odlučili su da sezonu otvaramo u subotu, 9. rujna, utakmicom polufinala Superkupa protiv Olmissuma, kluba protiv kojeg smo odigrali posljednje četiri natjecateljske utakmice prošle sezone.

U drugom polufinalu Superkupa susrest će se osvajač Kupa Futsal Pula i finalist, Šibenik 1983.

Obje utakmice polufinala igraju se u subotu, 9. rujna, a u nedjelju, 10. rujna, na rasporedu su utakmice za treće mjesto i finale.

Raspored Superkupa

Subota, 9. rujna (polufinale)

Futsal Pula – Šibenik 1983, 16:30
Futsal Dinamo – Olmissum, 19:00

Nedjelja, 10. rujna

Utakmica za treće mjesto, 15:30
Finale, 18:00

Za sve utakmice Superkupa vrijedi godišnja ulaznica:

Da Futsal Dinamo i Olmissum očito ne mogu jedno bez drugoga potvrđuju idući podaci – s Olmissumom smo se susreli u tri od posljednja četiri doigravanja. S Olmissumom smo se susreli u tri od posljednja četiri Kupa. S Olmissumom igramo u polufinalu Superkupa, a dva tjedna kasnije (22. ili 23. rujna) susrest ćemo se i u prvom kolu prvenstva!

Kako stvari stoje Omišani će u novu sezonu ući s novim trenerom Franom Despotovićem i dosta promijenjenim, pomlađenim kadrom. Više informacija o našem suparniku donijet ćemo pred početak Superkupa.

Dok su godišnje utakmice već puštene u prodaju, pojedinačne ulaznice za Supekrup (5 eura dnevna karta) dostuone su na platfiormi CoreEvent, a od 28. kolovoza i u fizičkom obliku u BBB Fan Shopu.

S obzirom na gusti ovosezonski raspored (U19 Euro koje se igra od 3. do 10. rujna, kvalifikacije za SP koje se igra idućeg ljeta, Ligu prvaka, povećani broj utakmica u HMNL-u…) ove godine nećemo održati tradicionalnu Šalatu, no istu ćemo zamijeniti upravo domaćinstvom Superkupa i lovom na prvi trofej sezone!

Dinamo – to si ti!