U nedjelju, 31. svibnja, nastavila se Futsalito liga. Možemo slobodno reći da je polovično uspješan bio dan u kojem su nastupile naše U-13, U-11 i U-9 kategorije.

Na teren su najprije izašli naši najmlađi. Futsal Dinamo U-9 je prije stanke imao dva pozitivna i dva negativna ishoda, a u ovom dvostrukom kolu ponovio je svoju formu; ubilježeni su po pobjeda i poraz. U samim utakmicama su se odvijali pravi trileri. Najprije je pobijeđena Gimka SC Dubrava rezultatom 4:3, a hat-trick je postigao fantastični Roko Skorić. Pogodak je postigao i možda najmlađi član cijele Futsalito lige, naš Matko Vuković. u drugoj utakmici suparni je bio MNK Zagi. Vodeća momčad lige predvođena našim bivšim seniorom Vedranom Matoševićem bila je veliki favorit. Međutim, naši dečki odmalena znaju kako braniti boje svog kluba. Nakon što je šahovski protekao veći dio utakmice, Marko Malarić nekoliko minuta prije kraja postiže vrlo vrijedan pogodak za vodstvo Futsal Dinama. Nažalost, u posljednje dvije minute dečkima pada koncentracija i zagiji zabijaju dva gola za vrlo tijesnu pobjedu. Na kraju krajeva, naši mali dinamovci mogu biti jako zadovoljni s igrama koje su pružili.

Futsal Dinamo 2009 (U-11), ponovno je nadigrao visokim rezultatom suparnika. Nakon što su prvih deset minuta dečki nišanili svoje projektile od kojih su mnogi završavali pokraj gola, na okviru gola i u rukama suparničkog golmana, pred kraj poluvremena smo poveli s 1:0. Na kraju rezultat je bio visokih 11:0 protiv Uspinjača Gimke 09. Futsal Dinamo 2010 (U-10) je do ovog vikenda imao tri pobjede zaredom, a protiv Gimka Malešnice Plavi ostvarena i četvrta u nizu. Briljirao je Toni Papić s pokerom golova, a u ključnim trenucima su poentirali i Josip Malarić te Leo Ladišić. Ukupni rezultat je iznosio 6:2. Ipak, u drugoj utakmici dana, s vidljivim manjkom snage i nedostatkom nekih bitnih igrača, Uspinjača Gimka Bijeli je potpuno zasluženo slavila rezultatom 4:0.

Futsal Dinamo U-13 igrao je posljednju utakmicu dana pod reflektorima i ozračje je bilo sjajno. Prvih 10 minuta gol je mogao pasti na bilo koju stranu. Ivano Jukić (op.a. sin našeg trenera juniora i seniora, Alena Jukića) je zaključao svoja vrata, a Uspinjača Gimka 07 pred kraj prvog dijela blitzkriegom dolazi do uvjerljivog vodstva. Do kraja utakmice, suparnik postiže 6 pogodaka, a moramo spomenuti i ozljedu Domagoja Jurjevića gdje smo praktički ostali bez zamjene te fantastičnog Patrika Ozimca koji nas je dobar dio utakmice držao na životu i davao nadu u pozitivan rezultat.

Rezultate možete pogledati na sljedećim poveznicama:

Kategorija U-13

Kategorija U-11

Kategorija U-10

Kategorija U-9