Iako je do Izborne skupštine Futsal Dinama ostalo još više od mjesec dana (10. ili 11. srpnja u Zagrebu), iskoristit ćemo priliku da još jednom podsjetimo svoje članove, i one koji će to tek postati, da se nalazimo u izbornoj godini te da će se održati treća Redovna izborna skupština Futsal Dinama i četvrta Izborna skupština ukupno.

Na Redovnoj izbornoj skupštini Futsal Dinama mogu sudjelovati svi članovi kluba, a pravo glasa imaju svi punoljetni članovi. Za prisustvovanje na Izbornoj skupštini kluba dovoljno je predočiti važeću člansku iskaznicu za 2023. godinu na ulazu u mjesto održavanja Skupštine (točan datum i lokaciju Izborne skupštine objavit ćemo naknadno).

Pravo glasa može biti ostvareno samo osobno. Nije moguće opunomoćiti nekoga ni sudjelovati putem predstavnika.

Na Redovnoj izbornoj skupštini Futsal Dinama članovi biraju Predsjednika kluba (koji predlaže i postavlja Upravu kluba -predsjednik, dopredsjednik i tajnik), tri člana Nadzornog odobora te tri člana Stegovne komisije kluba (koje predlaže izabrani Predsjednik kluba).

Za navedena tri klupska tjela mogu se kandidirati svi punoljetni članovi kluba.

Izbore porovodi Izborna komisija koje bira Skupština kluba između svojih članova, a na prijedlog trenutnog Predsjedništva kluba.

Više o izbornom procesu u Futsal Dinamu pronađite OVDJE ili u klupskom Statutu dostupnom na našoj službenoj stranici (O Klubu -> Statut) .

Pred nama su demokratski izbori – učlani se u Dinamo i budi kreator klupske povijesti

POZIV SVIM ZAINTERESIRANIM ČLANOVIMA

Ovim putem još jednom pozivamo sve članove Futsal Dinama, i oni koji će to tek postati, da maksimalno ozbiljno shvate iduću izbornu skupštinu Futsal Dinama, kadndiraju se za neko od klupskih tijela ili izađu na izbore i tako postanu kreatori klupske sudbine u narednom periodu od četiri godine.

Učlani se u Futsal Dinamo

Zašto je važno glasati?

Demokratsko pravo glasa svakog člana je najveća snaga našeg Kluba. Ono dugoročno usmjerava viziju i djelovanje Futsal Dinama te predstavlja mehanizam korekcije koje je uvijek u rukama članova, njegovih vlasnika koji klubu žele samo dobrobit i prosperitet. Oni ne gledaju na osobni, već klupski interes.

Važno je znati da svaki član svojim glasom, izlaskom ili neizlaskom na izbore, na neki način oblikuje Dinamovu budućnost. Njegova je, prije svega navijačka, a onda i članska obveza brinuti se o onome što će Dinamo biti sutra i prekosutra, a na to može najviše utjecati baš na Izbornoj skupštini. Demokratsko pravo glasa je najdirektnija poveznica između Dinamovih članova i same biti Kluba.

Za sve dodatne informacije oko izbora molimo da nam se javite na info@futsal-dinamo.hr ili na našu službenu Facebook stranicu.

Pozivamo sve navijače Futsal Dinama da se učlane u klub i kažu nam kakav Dinamo žele i vide u budućnosti. ‘Jedan član, jedan glas’ osnovni je moto Dinama i njegova pokretačka snaga. Podržite ga i na ovim izborima.

Neka se Vaš glas čuje.

Učlani se u Futsal Dinamo

Dinamo – to si ti!