Zbog prebacivanja s kune na Euro ove godine počeli smo s učlanjivanjem malo kasnije nego ranijih, no vjerujemo da će vas dizajn nove članske majice i iskaznice, proširene članske pogodnosti, ali i činjenica da smo ušli u izbornu godinu, potaknuti da i ove godine postanete dio SVOJEGA kluba. Da, zapravo, sami postanete SVOJ klub!

>>> Učlani se u Futsal Dinamo

Učlani se u Futsal Dinamo

Kao i do sada, u klub se možete učlaniti fizički u Bad Blue Boys Fan Shopu (Ilica 37) ili na nekoj od naših utakmica ili događaja. Učlaniti se možete putem naših povjerenika ili jednostavnog online obrasca. Članska iskaznica i majica stižu u roku nekoliko dana. 

Cijena članarine za 2023. iznosi 15 eura za punoljetne i 10 eura za maloljetne.

Svi članovi kluba u 2023. godini dobiju jedinstvenu člansku majicu, jedinstvenu člansku iskaznicu i pravo na brojne članske pogodnosti, kao i pravo birati ili biti birani u klupska tijela.

>>> Članske pogodnosti Futsal Dinamo

Dizajn članske majice:

učlani se u futsal dinamo

učlani se u futsal dinamo

učlani se u futsal dinamo

Dizajn članske iskaznice:

Počela je Izborna godina!

2023. je godina u kojoj ćemo četvrti puta u našoj kratkoj, ali ponosnoj povijesti izaći na izbore te izabrati klupskog predsjednika i članove Nadzornog odbora.

Stoga, ovim putem pozivamo sve stare i nove članove da se u izbornoj godini učlane u klub, kandidiraju za neko od klupskih tijela ili izađu na izbore i tako postanu kreatori klupske sudbine u narednom periodu od četiri godine.

>>> Učlani se u Futsal Dinamo

Sve informacije o članskim pravima i izborima možete pronaći u STATUTU KLUBA dostupnom dnu stranice O KLUBU ili na poveznici u nastavku:

>>> Ušli smo u izbornu godinu – učlani se u Dinamo i budi kreator klupske povijesti

Dinamo – to si ti!