Ulaskom u rujan postajemo svjesni kako se još jedan Trofej Dinamo bliži kraju. Nakon odigrana dva turnira, vrijeme je za Memorijalni malonogometni turnir Mate Čuljak koji se održava u petak (1. rujna) i subotu (2. rujna) na terenima OŠ Ivana Cankara (Prešernova bb) na zagrebačkom Črnomercu.

Peto izdanje Memorijala za Čulju: Turniri za veterane i klince

Za razliku od prethodnih sezona, ove godine na Čuljinom Memorijalu neće se održati seniorski turnir. Turnir će trajati dva dana, u petak (1. rujna) na rasporedu su veterani, a u subotu (2. rujna) klinci.

„Trofej Dinamo Črnomerec ili bolje rečeno Memorijal “Mate Čuljak” prvenstveno je turnir u spomen sjećanja na Čulju pa smo odlučili da to treba biti turnir na kojem će se okupiti njegovi prijatelji i oni koji su igrali s njime. Radi se o pozivnom turniru, s kraćim trajanjem i intimnijom atmosferom. Turnir za djecu je organiziran jer treba krenuti od najmlađih i njima dati priliku, a tu je i Matin sin, Antonio, koji nastavlja tradiciju igranja turnira u obitelji Čuljak“, rekao nam je trener seniorske momčadi Futsal Dinama i organizator Memorijala za Čulju, Matija Đulvat.

Naslov veteranskog turnira brani Kustošija Sveta Ana,

Svi posjetitelji Čuljinog memorijala moći će uživati u bogatoj ugostiteljskoj ponudi, bit će hrane i pića, a za najmlađe sudionike pripremljeni su i ‘napuhanci’. Na Čuljinom Memorijalu moći ćete se i učlaniti u Futsal Dinamo, a nakon završetka turnira za klince, prva momčad zaputit će se na prvu prijateljsku utakmicu sezone u zagorski Vidovec u kojem gostujemo kod Fotex Junajteda, a o kojoj ćete više moći pročitati sutra na našem webu.

Raspored turnira i tijek istoga objavit ćemo na Facebook stranici Trofeja Dinamo.

Vidimo se na Cankarici!

Dinamo – to si ti!