Sa subotom (1. srpnja), sukladno Statutu kluba, zaključene su prijave kandidata za Nadzorni odbor Futsal Dinama za mandat od 2023. do 2027. godine.
Odgovarajući broj potpisa (20) za članove Nadzornog odbora kluba prikupila su tri člana kluba, Robert Šipušić i Ivan Bilušić, koji su bili članovi NO Kluba u periodu od 2019. i 2023., te Vladimir Škegro koji je obnašao funkciju nadzornika od 2021. do 2023.

Na Izbornoj skupštini Futsal Dinama, koja će se 10. srpnja 2023. održati u Domu sportova II, punoljetni članovi Skupštine moći će trojici kandidiranih nadzornika pružiti mandat na iduće četiri godine ili odbiti njihovu kandidaturu. Odluke na Skupštini donose se natpolovičnom većinom punoljetnih članova Izborne skupštine.

Vladimir Škegro, Sebastian Sobota, Nikola Milojević, Robert Šipušić i Ivan Bilušić

Također, predsjednik kluba u periodu od 2021. do 2023., dr. Nikola Milojević skupio je odgovarajući broj potpisa potrebnih za kandidaturu za predsjednika kluba u mandatu od 2023. do 2027.

Podsjećamo, rok za podnošenje kandidature za mjesto Predsjednika kluba, prema Statutu, je pet dana prije Izborne skupštine, odnosno do srijede 5. srpnja u 23:59.

U trenutku raspisivanja Izbora za predsjednika Kluba, Futsal Dinamo je imao 1003 člana, što znači da je za kandidaturu na poziciju Predsjednika kluba potrebno skupiti 51 potpis aktualna člana kluba.

Učlani se u Futsal Dinamo

Listu potpisa za kandidata za Predsjednika kluba možete preuzeti OVDJE.

Potpisi se na verifikaciju donose osobno u ured Futsal Dinama na adresi Trg Krešimira Ćosića 11, 10000 Zagreb.

Prikupljanje kandidata za članove Stegovne komisije traje do dana Skupštine, 10. srpnja do 17 sati, a svoju kandidaturu sa svojim životopisom za Stegovnu komisiju možete dostaviti na info@futsal-dinamo.hr.

Svi kandidati koji skupe potreban broj potpisa aktualnih članova kluba, neovisno za koju se poziciju kandidiraju, dobit će jednak i otvoren tretman te će na klupskim internet stranicama i kanalima društvenih mreža u potpunosti moći predstaviti svoj program i viziju zainteresiranim članovima kluba.

Ako potencijalni kandidati imaju više pitanja oko procedure izbora članova Nadzornog odbora, Stegovne komisije ili Predsjednika kluba – možete nas kontaktirati porukom u svakom trenutku na adresu: info@futsal-dinamo.hr

Pozivamo sve članove Futsal Dinama da sudjeluju u radu Skupštine te da iskoriste svoja članska prava. Pravo biranja, pravo biti birani na klupske funkcije, pravo na informiranost o radu kluba.

Učlani se u Futsal Dinamo

Dnevni red Izborne skupštine je utvrđen, a možete ga pronaći u nastavku:

 1. Imenovanje radnih tijela skupštine (Zapisničar, Ovjerovitelj zapisnika i Izborna komisija)
 2. Utvrđivanje kvoruma
 3. Godišnje financijsko izvješće za 2022. (na usvajanje)
 4. Sportsko izvješće za natjecateljsku sezonu 2022./23.
 5. Izvješće o radu Škole futsala za natjecateljsku sezonu 2022./23.
 6. Predstavljanje kandidata za predsjednika i predsjedništvo kluba
 7. Izbor predsjednika (na glasanje)
 8. Obraćanje izabranog predsjednika Skupštini
 9. Predstavljanje kandidata za Nadzorni odbor
 10. Biranje članova Nadzornog odbora
 11. Predstavljanje kandidata za Stegovnu komisiju
 12. Biranje članova Stegovne komisije kluba
 13. Razno

Dinamo – to si ti!