Delegacija Futsal Dinama prisustvovala je u četvrtak otvorenju zagrebačke poliklinike Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju ‘Akromion’ u kojoj kao specijalist ortopedije, ali i član Upravnog vijeća bolnice djeluje dr. med. Damir Starčević, prvi kapetan u povijesti Futsal Dinama. Starčević je u sezoni 2012./13. nosio kapetansku traku kada je klub, pod paskom Mate Čuljka i Juraja Fabijanića, završio drugi u 2.HMNL Sjever.

Starčević je, dakako, sve ovo vrijeme bio dio Futsal Dinama, kao član kluba i Plavi prijatelj, a sada se i ‘službeno’ vratio u Klub preko bolnice Akromion koja je postala ponosni partner Futsal Dinama i ogromna podrška našim igračima.

Od otvaranja bolnice 11. travnja 2008 godine Akromion je postao respektabilna ortopedska bolnica u ovom dijelu Europe. Akromion pruža medicinske usluge u liječenju bolesti i ozljeda sustava za kretanje te novosagrađena bolnica predstavlja najveću privatnu bolnicu u Hrvatskoj, veću od većine javnih bolničkih. Naime, Akromion se prostire na 10 tisuća kvadrata, ima 5 etaža i čak 51 krevet. Osiguran je i prostor za vanjsku pratnju za koju je osiguran i hotelski smještaj.

Više informacija o našem ponosnom medicinskom partneru Akromionu i uslugama bolnice možete pronaći OVDJE, a našem prvom kapetanu ‘Starkeu’ želimo nastavak uspješne doktorske karijere.

Dinamo – to si ti!