…veli u refrenu jedna naša pjesma sa zagrijavanja pred tekmu. Iako ju Štanc nevoljko pušta jer nikako ne odgovara njegovom urbanom repertoaru, ova je stvar definitivno obilježila naša prva čudna druženja u Dvojci prošlog ljeta. Nakon što smo uslijed povuci-potegni situaciji nastavili lanjsku sezonu, kroz treninge i općenitu atmosferu u dvorani shvatili smo da ćemo titulu ganjati bez podrške navijača, pa je i zagrijavanje izgledalo drugačije. Jednostavno, nije bilo isto, i nikad nije isto.

Međutim, mi smo svi skupa tu, i opet ganjamo isti san. Zakaj? Jednostavno, to zaslužujemo. Svi skupa, od prvog do zadnjeg. Jer osjetimo to, pred očima nam je to finale, i ne želimo završiti sezonu prije 13. svibnja. Ne, jednostavno to odbijamo. Želimo još jednom otići u Ribnjak i maznuti Gusare u majstorici. Osjećamo da imamo to. I ne, mi nikad ne igramo sami. 

>> Ovaj petak smo opet bez navijača. Ili vas ipak ima?

Sve što si nismo znali dati

Šest polufinala zaredom. Nije loše. Ali baš ovakva nenormalna atmosfera je ono di smo mi najjači. Organizirat Šalatu u roku tjedan dana? Cibonu? Humanitarke? Nema problema. Preokreti, ludila, volej za pobjedu? Nema problema. Koncert u dvorani dan prije odlučujuće tekme?  Nema problema. Igrat bez bubrega, nakon smjene na poslu, s jednom nogom? Nema problema. Finale? Ajmo mi njih dovest do problema. Ajmo si ga poklonit.

Onak, nenormalno.

Možda i ne uspijemo ove godine. Možda. Bitno je da se skupimo svi zajedno u krugu prije početka tekme, pogledamo si u lice i obećamo si. Od prve sekunde, pa do zadnjeg zvuka sirene. Da igramo za nekaj kaj je veće od nas, a pripada svima nama. I onda još jednom namjestimo traku na ruci, popravimo štucne, popijemo zadnji guc pred tekmu i krenemo po treći čin.

Mi to zaslužujemo!

To zaslužuješ...

To zaslužuješ…

Dinamo – to smo mi!

P.S. Ako želite, možete nas podržati u ovim teškim vremenima na nekoliko načina:

  • Kupnjom virtualne ulaznice za naše utakmice (Futsal Dinamo) – minimalna donacija iznosi 20 kuna, a svi koji donaciju uplate na naš žiro račun (HR4723600001501850718) mogu nam se javiti u inbox, a mi ćemo im poslati virtualne ulaznice.
  • Učlanjivanjem u Klub (Futsal Dinamo) – na taj način pokazuješ dugoročnu pripadnost Plavoj boji, postaješ jedan od vlasnika kluba, a dobiješ nešto i za uzvrat – osjećaj ponosa jer si dio Dinama te pravo na brojne članske pogodnosti. Cijena članarine iznosi 80 kuna za punoljetne i 50 kuna za maloljetne. Učlani se OVDJE.
  • Uplatom donacije za akciju Plavi prijatelj (Futsal Dinamo) – individualni navijači, grupe navijača, obrti, ugostitelji, firme, projekti, s donacijom od 1.500 kuna postaju Plavi prijatelji, a za uzvrat dobiju paket zahvalnosti u obliku – personaliziranog Dinamovog dresa, godišnje ulaznice za sezonu 2021/22, poziva za dvoje na Plavu večeru te ime na virtualnom i fizičkom zidu do kraja sezone 2021/22!