Manje od tjedan dana ostalo je do početka nove sezone, sezone u kojoj nas čeka premijerni nastup u Ligi prvaka te borba za obranu naslova prvaka Hrvatske. Kao posljednja provjera za ovu sezonu planirane su dvije prijateljske utakmice. Prvi test pred novu sezonu odrađen je u subotu u Vidovcu protiv Fotex Junajteda (11:1), dok nas druga čeka u srijedu (6. rujna) u Domu sportova II kada nam u goste stiže stari znanac i povratnik u prvoligaške redove, Uspinjača Gimka. Trening utakmica na rasporedu je u srijedu u 17 u Domu sportova II i igrat će se bez publike, a informacija o livestreamu bit će dostupna uskoro.

Uspinjača Gimka vratila u prvoligaško društvo nakon dvije godine i sigurni smo da im ambicija za dokazivanje i uspješnu sezonu ne nedostaje. Klub je objavio nekoliko novih dolazaka. Stigli su Martin Šundov i Niko Tolj, a dres našeg gradskog rivala ponovno će obući Franjo Matković i Marko Vuković. Svakako je odjeknula i informacija da u igračku mirovinu odlazi dosadašnji kapetan Uspinjače Gimke, ali i naš bivši igrač, Silvio Toth.

Utakmica s Uspinjačom Gimkom, posljednja provjera prije starta nove sezone, bit će trening utakmica bez gledatelja, a nakon utakmice u Sandwich Baru Bonita na Preradovićevom trgu održat će se 24. izdanje Dinamovog pub kviza.

Već u subotu nam slijedi završnica Superkupa i novi dvoboj s Olmissumom. Ulaznice za Superkup možete kupiti preko platforme CoreEvent, a u prodaji je i godišnja ulaznica s kojom vam je osiguran ulazak na sve četiri utakmice Superkupa. Ulaz je besplatan za sve rođene 2012. i mlađe.

Dinamo – to si ti!