Sa Šalatom 2022. i utakmicom protiv Shkupija (3. rujna, 20.15) službeno počinje nova sezona Futsal Dinama.

> Devet stvari koje morate znati o devetoj Šalatiđ
> Futsal Dinamo započeo pripreme za sezonu 2022/23

Ovom putem, kako to tradicionalno kod nas biva, red je i da se zahvalimo svim našim sponzorima i partnerima koji su duže ili kraće s nama i koji su nam pomogli da zaključimo sezonu 2021./22. i okrenemo se novim izazovima, prije svega sezoni 2022./23.

Poliklinika Milojević s našim je klubom od njegovih samih početaka. Njen vlasnik je ujedno i naš predsjednik. Bez Nikole Milojevića ovaj klub sigurno ne bi bio na organizacijskoj razini na kojoj je. Nemamo riječi s kojima bismo mu se zahvalili za sve što je dao klubu. Od svojeg vremena, energije i, naravno, novaca. Kao što vjerujemo znate, svi članovi kluba imaju popust na sve tretmane u Poliklinici Milojević koja se etablirala kao najmodernija anti-aging klinika ne samo u Hrvatskoj, nego i u cijeloj regiji. Također, rubrika za naše najbolje igrače utakmica i sezone nosi upravo po našem plavom i najdugovječnijem sponzoru.

> Provjeri tretmane Poliklinike Milojević

O Ožujskom pivu ne trebamo trošiti previše riječi. Najomiljenije i najrasprostranjenije hrvatsko pivo s nama je već tri sezone. Bili su uz nas u teškim vremenima korone, kada na utakmicama nije bilo publike, a i bit će naši pouzdani partneri i u budućnosti. Osim što u ovom legendarnom hrvatskom pivu mogu uživati svi posjetitelji naših utakmica i turnira Trofeja Dinamo, Žuja je i pokrovitelj naše zabavne Instagram i Facebook story rubrike “Žuja potez utakmice”, koju smo uveli početkom 2022.

> Ožujsko pivo – proizvedeno s ponosom

Od kada je klub počeo funkcionirati prema članskom modelu, naše dresove dizajnira najjači globalni proizvođač sportske opreme Nike. S obzirom na to da nedavnu garnituru nosimo već dvije godine, u iduću ulazimo s novim dizajnom dresa. Kakvim? Trebat ćete se još malo strpjeti. Ono što je u ovom trenutku važno napomenuti jest popust od 10 posto za sve polaznike Škole futsala u Football Maniji, našem Nike distributeru.

Fair Play je jedan od najmodernijih i najsveobuhvatnijih sportsko-rekreativnih centara u Zagrebu i okolici koji osim unutarnjih i vanjskih terena ima i sjajno opremljen sportski bar te je idealan za dječje proslave (sportskih) rođendana.

> Posjeti Fair Play sportski centar

Tvrtka Proximum s Futsal Dinamom je od početka prošle sezone i, nadamo se, već je u samo godinu dana ove suradnje, unaprijedila živote naših navijača i članova svojim medicinskim porizvodima i dodacima prehrani, od kojih prednjače Vivomixx, jedan od najkoncentriranijih i najpoznatijih makrobiotika na svijetu te GlobiFer Forte – idealno sredstvo za nadoknadu željeza.

> Istraži bogatu ponudu Proximumovih proizvoda koji pospješuju vaše zdravlje i život

Idemo dalje, tvrtka Kapetanović sistemi, s nama je već pune tri sezone. Riječ je o predvodniku u pružanju usluga na području integracije televizijskih tehnologija i informacijsko-komunikacijski sustava, a njihova sestrinska tvrtka Kapetanović Holidays bavi se najmom mobilnih kućica u kampu Jezera Village na prekrasnom otoku Murteru. Ako vam je potrebno informacijsko-komunikacijsko rješenje ili, tek, ljetni odmor u jadranskom raju, rješenje vam je samo jedno:

> Posjetite Kapetanović sisteme i Kapetanović Holidays

Zasigurno, da se s nama kroz sezonu ne ‘vozi’ Autocentar Malešnica bilo bi nam puno teže i neugodnije putovati na brojna putovanja kojih u futsalu ne manjka, budući da smo ostali jedini zagrebački klub u prvoj ligi. S obzirom na doba godišnjih odmora

> Ako vam je potreban novi automobil nazovite našeg partnera na 095/760-0000 ili posjetite njijov salon u Mlinovima 126

Tvrtka Revelo s nama je također godinu dana. Riječ je o vodećoj tvrtki u regiji specijaliziranoj isključivo za distribuciju svjetski provjerenih medicinsko-estetskih uređaja. Neke od brendova koje naš partner distribuira su Med Contro Plus, Novi Med Contour Multipower, HydraFacial, Onda, Gp Fast Laser, Plasmage, Med Visage, Oxy system, Face Up, Wuanta System, Thermal Therapy, Cryo Face.

> Pogledaj cijeli Revelov katalog

S nama je od prošle sezone i tvrtka Kontrolbiro d.o.o. koja je usmjerena na pružanje usluge koja će omogućiti postizanje veće kvalitete i konkurentnosti svojim klijentima uz što niži trošak.

> Više informacija o zaštiti na radu pronađite OVDJE.

Već nekoliko sezona – i to u ulozi akademskog sponzora – s nama je najbolja hrvatska Visoka škola za komunikacijski menadžment i turiram, ali i cjeloživotno obrazovanje „Edward Bernays“. Bernaysovci se sele u nove, sjajno uređene ‘student-frienldy’ prostorije u Vukovarskoj, a ovim putem želimo iskoristiti priliku i još jednom čestitati Bernaysovoj sveučilišnoj futsal ekipi (a koju predstavljaju i brojni naši sadašnji i bivši igrači) koja je osvojila sveučilišno prvenstvo Hrvatske!

>> Prijavi se na jedan od studija Edward Bernaysa

Futsal Dinamovi tehnički sponzori jednako su važni u svakodnevnom poslovanju kluba. Fortis Labor zadružen je za održavanje naše dvije internetske stranice, ove na kojoj čitate ovu vijest, ali i one Trofeja Dinamo. Monri Payments omogućio nam je brzo, lagano i sigurno kartično plaćanje online članarina kluba, ali kupovine artikala na našem Webshopu. Moramo se zahvaliti i Erste Banci i njihovoj aplikaciji KEKS pay koja nam omogućuje kupovanje na Webshopu putem KEKS-a.

Tu su još Welcome Production, koji nam svake godine napravi nekoliko sjajnih promo-videa, a Luna Grafike zadužene su za izradu bannera na kojima se ponosno ističu sponzori i partneri kluba. Ne smijemo zaboraviti niti na Riviera Concept Store, smještenog u Gundulićevoj 3, a kloji je zadužen za svečano oblačenje naše prve momčadi i uprave kluba, a BAS, Bonita i Lira svojim sjajnim pizzama hrane naše igrače i volontere nakon utakmica, a nerijetko i suparničke timove koji nam stižu u goste.

Za kraj, tu je i naš BBB Fan Shop u Ilici 37 u kojem se svakim radnim danom možete učlaniti u klub, a u tjednu odigravanja domaćih utakmica i kupiti ulaznicu za naše tekme!

Ovim putem želimo se još jednom zahvaliti svim ponosnim sponzorima i partnerima kluba. Bez Vas ovaj klub ne mogao funkcionirati na visokoj brzini. A ono što možemo napisati jest da se nadamo da ćemo sve navedene sponzore spomenuti i na kraju sezone 2022/23, 2023/24, 2024/25… 2029/30… i tako dalje.

Također, svi sponzori koji se žele priključiti našoj plavoj obitelji i podržati demokratski i navijački klub mogu nam se javiti na mail marketing@futsal-dinamo.hr

> Provjeri sponzorsku prezentaciju Kluba

Dinamo – to ste i Vi!