Nakon vrlo emotivnog, ali u konačnici rezultatski neuspješnog tjedna u kojem smo organizirali Glavnu rundu Lige prvaka, Futsal Dinamo vraća se prvenstvenim dvobojima. Nastavak HMNL-a dočekujemo s druge pozicije, s bodom zaostatka za vodećim Squareom, a u prvom idućem kolu očekuje nas neugodno gostovanje u Vrgorcu.

Utakmica Vrgorac – Futsal Dinamo igra se u petak, 3. studenog, s početkom u 20.15 uz izravni prijenos na MaxSportu 1.

Podsjetimo, Vrgorac smo s 2-1 u pobjedama izbacili u četvrtfinalu prošlosezonskog prvenstva, na putu prema povijesnom naslovu prvaka. Futsal Dinamo je polufinale izbori s dvije zagrebačke pobjede (6-3 i 3-0), a u Vrgorcu smo izgubili 2-6. No, i dalje pamtimo onu 3-0 pobjedu u posljednjem kolu prvog dijela sezone, koja je, po mnogima, bila ‘prekretnica’ u prvenstvu i s kojom je krenuo niz nepobjedivosti sve do – Vrgorca u drugoj utakmici četvrtfinala prvenstva.

Više informacija o utakmici Vrgorac – Futsal Dinamo donosimo u narednim danima, a za sada napomenimo kako nas nakon Vrgorca, u idućem tjednu, očekuju dva derbija. U utorak, 7. studenog, u šesnaestini finala Kupa dočekujemo Split, a u petak, 10. studenog Uspinjaču Gimku u sklopu šestog kola prvenstva. Utakmica protiv Splita igra se u 19 sati, a protiv Uspinjače Gimke u 18:15.

Ulaznice za obje utakmice bit će puštene u prodaju ovaj tjedan.

Dinamo – to si ti!