Prvi put u svojoj povijesti Futsal Dinamo igrao je Ligu prvaka, a u tom premijernom nastupu imali smo čast biti i domaćini naše skupine. Šest utakmica UEFA Futsal Lige prvaka odigrano je od 24. do 27. listopada na parketu KC Dražen Petrović. Iako je za Dinamo Glavna runda završila rezultatski negativno (svi ćemo još jako dugo sanjati utakmicu protiv Lubawe i “onu” stativu), organizacijski je cijeli događaj prošao u najboljem redu te smo još jednom pokazali, ovog puta i cijeloj Europi, kako to radi fanatična grupa zvana Futsal Dinamo.

25.10.2023., Zagreb - Futsal Liga Prvaka, Grupa 5: MNK Futsal Dinamo - KSC Lubawa, Matija Habljak/PIXSELL

Prije nego krenemo sa zahvalama svima koji su omogućili da se ovaj događaj održi, želimo još jednom čestitati poljskom prvaku Lubawi na prolasku u Elitnu rundu Lige prvaka, a Titogradu i Örebrou na odličnom turniru.

Zahvaljujemo UEFA-i, krovnom organizatoru, na podršci i pomoći u organizaciji. Također zahvaljujemo i Hrvatskom nogometnom savezu kao i Zagrebačkom nogometnom savezu na logističkoj potpori.

Veliko hvala i svim sponzorima Futsal Dinama (Poliklinika MilojevićOžujsko pivo, Plavi prijatelj, Admiral Bet, Groupama Osiguranje, O-K-TEH.hrSC Fair Play, Proximum, PIK Vrbovec, Kapetanović sistemiAutocentar Malešnica, Monri PaymentsFortis Labor, Domino’s Pizza, Luna Grafika, Polleo Sport, R-GOL.com, Welcome Production, Bad Blue Boys Fan Shopu, Edward Bernays) bez kojih organizacija ovako velikog događaja ne bi bila moguća.

Zahvaljujemo i tvrtki Eldra koja nam je omogućila fenomenalni light-show prije početka naših utakmica. Zahvaljujemo se i tvrtki Sport 360 koja nam je omogućila vidljive led reklame za naše sponzore.

Matija Habljak/PIXSELL

Zahvaljujemo našim fotografima Ivani MikočevićSandri Novaković Milašinčić , Vigoru Klaiću, Ivanu Brajkoviću i Matiji Habljaku (Pixsell) na odličnim fotografijama. Zatim, DJ-u Dragutinu Nemecu ‘Štancu’ te Ivanu Soboti na vođenju programa turnira. Zahvaljujemo se našoj liječnici Aniti Galijot, službenoj liječnici turnira, Josipi Matanić, nutricionistici koja je složila meni za sve momčadi te Ivanu Marenčiću Makiju koji je pomogao s udeđivanjem dvorane. Zahvaljujemo se Zavodu za hitnu medicinu Zagrebačke županije, Ireni Čuljak koja je iskoordinirala ekipe hitne pomoći i saniteta, te našem bivšem junioru Juri Jakovljeviću koji je volonterski ekipirao i koordinirao timom za dopinšku kontrolu.

Zahvaljujemo MaxSportu na prijenosu naših utakmica, kao i Tončiju Prgometu koji je osigurao streaming prvih utakmica svakog dana.

Hvala i Jamnici, našem partneru koji je osigurao okrjepu za sve sportaše i stručne stožere.

25.10.2023., Zagreb - Futsal Liga Prvaka, Grupa 5: MNK Futsal Dinamo - KSC Lubawa, Matija Habljak/PIXSELL

Veliko hvala i Ustanovi za upravljanje sportskim objektima te svim djelatnicima KC Dražen Petrović koji su značajno pomogli u organizaciji ovog događaja. Zahvaljujemo i Gradskom uredu za sport i mlade kao i Zavodu za hitnu medicinu Zagrebačke županije čiji su djelatnici osiguravali svih šest utakmica kao i sve treninge momčadi.

Zahvaljujemo i Hotelu Aristos za vrhunska smještajna rješenja te restoranima Stara Pongra, Taurus i Domino’s što su osigurali da ni mi, ni naši gosti ni u jednom trenutku ne ostanemo gladni. Hvala i tvrtki Vrelej koja je osigurala prijevoz za sve naše goste.

Posebne zahvale idu volonterima Futsal Dinama kojih je bilo više nego ikad i koji su po tko zna koji put izdvojili svoje slobodno vrijeme, trud i energiju kako bi sudjelovali u organizaciji najvećeg događaja u povijesti Futsal Dinama i pokazali kako izgleda bezuvjetna ljubav prema klubu.

I za kraj, zavaljujemo se svim navijačima koji su kupili karte za utakmice Lige prvaka i podržali našu momčad u prvom, ali, vjerujemo, ne i posljednjem nastupu u Ligi prvaka.

Dinamo – to si ti!