Ovaj vikend se odigravao Memorijalni turnir ‘Prijatelji za Oskara’. Na njemu su nastupile naša kadetska i juniorska momčad. Obje momčadi su prošle skupinu u subotu da bi kadeti zapeli u osmini, a juniori u četvrtfinalu. Ono što je bitno jest da su se ‘dinamovci’ do 21 godine okupili za dobar ‘hakl’ i skupili potrebna sredstva za izradu murala nesretno poginule Anamarije Carević u potresu.

Futsalito liga je došla do svoje završnice. U kategoriji U-9 naša momčad je izgubila 6:2 od Gimke SC Dubrava, a pogotke za nas je zabio Filip Jurjević. Na kraju je naša momčad zauzela sedmo mjesto.

Futsal Dinamo U-10 je u dramatičnoj završnici ispustio pobjedu protiv vršnjaka iz Uspinjače Gimka koja je izjednačivši na 1:1 dobila krila za raspucavanje šesteraca i sretno prošla dalje. Naši dečki su u velikoj konkurenciji osvojili sjajno peto mjesto.

Nažalost, vrlo dobru sezonu naša U-13 momčad nije okrunila medaljom te se morala zadovoljiti četvrtim mjestom, a sezonu smo završili visokim porazom od MNK Fotex Junajteda u polufinalu te 0:3 porazom za treće mjesto od Uspinjače Gimka. Dečki su zadnjih nekoliko utakmica odigrali vrlo borbeno, međutim, bez zamjene na klupi je teško držati visok tempo cijelu utakmicu. u najboljoj momčadi lige se nalazi i naš Dominik Gaši.

Futsal Dinamo U-11 osvajač je Futsalito lige za sezonu 2019./2020. U polufinalu s 10:0 i finalu rezultatom 8:1 poraženi su Gimka Malešnica te MNK Fotex Junajted iz Varaždina. U najbolju petorku turnira su izabrani naši Josip Purgar i Vid Fabijanić. Najbolji strijelac momčadi, ali i cijele lige, ne samo U-11 kategorije već računajući sve tri dobne skupine, je naš Roko Čulina s čak 26 postignutih golova.

Za Futsal Dinamo U-11 ove sezone su nastupali:  Vid Fabijanić, Luka Zlopaša, Ivan Vnučec, Jurica Šnidarić, Josip Purgar, Roko Čulina, Noa Juriša, Tin Škrinjarić, Vito Ivčić, Viktor Sudar, Filip Martinović, Niko Kolarić. Treneri: Dario Posarić i Melani Mihić.

Čestitamo svima! Dinamo – to smo mi!

Sve rezultate možete pogledati ovdje:

Juniori

Kadeti

U-13

U-11

U-10

U-9