Futsal Dinamo remizirao je (2:2) s gradskim rivalom Alumnusom u Dvojci. Bio je to veliki uvod u Plavo Valentinovo, u kojem će se dinamovci sutra zaputiti u Vukovar gdje će odigrati utakmicu protiv domaćeg Vukovar 1991.

Već od samog starta bila je to vrlo tvrda utakmica, bez previše šansi s obje strane. Futsal Dinamo je imao inicijativu, ali Alumnus je strpljivo tražio svoju šansu iz kontranapada. Takav odnos snaga vladao je sve do 13. minute kada se Jakov Mudronja sjajno oslobodio svog čuvara i postigao svoj prvijenac u službenim utakmicama za Futsal Dinamo. Sreća je bila kratkog vijeka, jer je Dario Markić dvije minute kasnije realizirao lijepu kombinaciju gostiju.

Mudronja je imao još jednu sjajnu akciju u prvom dijelu u kojem je pogodio vratnicu, ali je prednost Modrima donio Grbeša, koji je zabio u posljednjim sekundama prvog dijela. Tako smo vidjeli kuriozitet – Mudronja je zabio svoj prvi gol za Dinamo, a Grbeša svoj prvi otkad se ove zime vratio iz praške Sparte.

U drugom dijelu gledali smo sličnu utakmicu. S naše strane, za malo su neprecizni bili Kristian Čekol i Mihovil Prgomet, ali nisu uspjeli odvesti Dinamo na veću prednost. To se Dinamu osvetilo u 27. minuti kada je naš bivši igrač, Nikola Perković, lijepo zaobišao svog čuvara i poentirao za izjednačenje.

Dinamo je do kraja utakmice imao više inicijative, Prgomet je i treći put zatresao okvir gola, ali Plavi nisu uspjeli probiti gostujućeg vratara.

Podsjećamo i pozivamo sve navijače da nam se sutra pridruže na spektaklu u Vukovaru, a u idućoj prvenstvenoj utakmici gostujemo kod Crnice, sljedeći petak.

Dinamo – to si ti!