Futsal Dinamo završio je treći na Pula Futsal Tournamentu koji se u subotu i nedjelju (14. i 15. rujan) održao u pulskoj dvorani Mate Parlov. Naša momčad turnir je otvorila prilično loše i upisala 0:6 poraz od novog prvoligaša i osvajača turnira Olmissuma. U drugoj subotnjoj utakmici nadvisili smo Aureliju s 9:1 i osvojili drugo mjesto u skupini. Kristan Čekol zabio je hat-trick, Ivan Šulentić dva pogotka, a Mihovil Prgomet, Davor Kanjuh, Josip Grubeša i Vito Gagulić po jedan.

Skupinu A osvojio je Salines Tuzla City, a drugoplasirana momčad bio je Alumnus protiv kojega smo u nedjelju igrali za treće mjesto. Na odmor smo otišli s prednosti od 2:0 pogocima Filipa Novaka i Josipa Grubeše, a do kraja utakmice još su zabili Prgomet, Jure Jakovljević i Šulentić. Oba pogotka za Alumnus zabio je Luka Davidović.

Za Dinamo na turniru nije nastupio Robert Grbić zbog blaže ozlijede, kao ni tri mlada reprezentativca koja su osvojila srebrnu medalju na U19 Europskom prvenstvu u Latviji. Finale, predostrožnosti radi, nisu igrali Čekol i Gagulić.

Do početka prvenstva, kada 27. rujna gostujemo kod prvaka Novog Vremena, naša momčad gostuje u Križevcima (17. rujan) i Slatini (22. rujna).

Prvu domaću utakmicu igramo 4. listopada protiv Squarea.

Raspored za jesenski dio sezone možete pronaći OVDJE, a u prodaji su i godišnje ulaznice koje koštaju 250 kuna, 200 za članove.