Futsal Dinamo svladao je Solin s 5:2 i upisao svoju drugu prvenstvenu pobjedu. Na utakmici protiv Solinjana, četiri naša igrača uspjela su poentirati u mrežu Stipe Tomičića, a prema nama, najbolji su bili Hrvoje Penava, Sadat Ziberi i Doug Reed.

 

Nakon hat-tricka Alumnusu u prošlom kolu, Hrvoje Penava je odigrao golgeterski još jednu sjajnu utakmicu i protiv Solina je dva puta poentirao zabivši drugi i treći pogodak na utakmici.

 

Sadat Ziberi u prošlom je kolu osvojio titulu “Karlovačko igrač utakmice”, a odličnu formu nastavio je protiv Solina kojeg je načeo u 2. minuti te je upisao asistenciju Penavi za 2:0.

 

Doug Reed zabio je prvijenac u dresu Futsal Dinama! U obrani je odigrao odlično, u napadu bez greške te je u 34. minuti poentirao za 4:1 i riješio sve dvojbe oko pobjednika.

 

Na našoj Facebook stranici glasuj za najboljeg igrača naše utakmice protiv Solina. Igrač koji dobije najviše vaših glasova osvojit će titulu “Karlovačko igrač utakmice”, a igrač s najviše titula na kraju sezone bit će proglašen “Karlovačko igračem sezone”.Dinamo – to smo mi!