Još jedan hrvatski reprezentativac i bivši član aktualnog prvaka Nacionala potpisao je za Futsal Dinamo! Nakon što smo prošlog tjedna predstavili Kristijana Grbešu, Vedran Matošević novo je veliko pojačanje našeg kluba.

 

Vedran Matošević rodio se 27. kolovoza 1990. u Travniku, a s profesionalnom futsal karijerom započeo je u zagrebačkoj Uspinjači. Popularni “Veki” 2012. prelazi u Alumnus, gdje se nalazila “kolonija” današnjih Dinamovaca s kojima dvije godine kasnije osvaja naslov prvaka države.

 

Odlične igre pod vodstvom našeg trenera Miće Martića omogućile su mu transfer u tadašnjeg prvaka Italije, Luparense. U vrlo jakoj konkurenciji prvaka, Matošević nije imao minutažu kakvu je želio i na polusezoni je prešao na posudbu u redove talijanskog drugoligaša PesaroFana u kojem se zadržao do kraja sezone.

 

U prošlom prvenstvu, u kojem je s Nacionalom osvojio svoj drugi naslov prvaka države, Matošević je bio najbolji strijelac doigravanja sa šest pogodaka.

 

Vedran Matošević standardni je hrvatski reprezentativac. Za nacionalnu selekciju debitirao je 12. veljače 2009. u prijateljskoj utakmici protiv Mađarske (2:2). U 31 nastup za „Mini Vatrene“ upisao je 5 pogodaka.

 

Svoj debi pred Dinamovim navijačima Matošević će imati 9. rujna na legendarnoj zagrebačkoj Šalati kada igramo protiv grčkog kluba Doukasa.

 

Dinamo to smo mi!

 

Foto: Futsalplanet.com