Novo veliko pojačanje stiglo je u Futsal Dinamo. Douglas Reed je standardni engleski reprezentativac iza kojeg je bogata internacionalna futsal karijera. U redove Futsal Dinama dolazi iz najboljeg engleskog kluba u posljednjih nekoliko godina, londonskog Baku Uniteda.Doug Reed rođen je 22. ožujka 1986. u Birminghamu, a ovo mu neće biti prvi boravak u Zagrebu. Naime, u  sezoni 2011/12 igrao je za zagrebačku Uspinjaču, za koju su tada igrali i naši sadašnji prvotimci Matija Đulvat, Kristijan Grbeša i Vedran Matošević, a na jednom međunarodnom turniru igrao je i za Alumnus.

 

Osim za Uspinjaču i engleske klubove, Reed je igrao za španjolsku Lanzarote Tias Yaizu, MNK Smederevo i ciparski AEL Limassol.

 

Reed je standardni engleski reprezentativac od 2008. godine. U dosadašnjoj karijeri upisao je 57 nastupa i zabio pet pogodaka za “Tri lava”. Najčešće igra zadnjeg igrača, no može odigrati i na poziciji beka.

 

Doug Reed Dinamovim će se navijačima predstaviti 9. rujna na spektaklu na Šalati. Prije Reeda, Dinamo je doveo dva hrvatska reprezentativca, Kristijana Grbešu i Vedrana Matoševića te bivšeg igrača nogometa, Mihovila Prgometa i s punim pravom najavljujemo napad na naslov prvaka!

Dinamo to smo mi!