Neće proći niti 72 sata od posljednjeg sučevog zvižduka nakon jedne od najluđih utakmica u povijesti kluba, a naše igrače iščekuje još veći, još ozbiljniji izazov – prva utakmica polufinala prvenstva protiv aktualnog prvaka Novog Vremena Apfel u Makarskoj.

Za razliku od nas, za razliku od svih članova i navijača, igrači nisu imali vremena dostojno proslaviti pobjedu protiv Uspinjače Gimke, morali su se već idući dan prije svega mentalno prebaciti na večerašnju utakmicu, a onda i fizički oporaviti kako bi je dočekali na optimalnoj razini.

Prema svim objektivnim parametrima Novo Vrijeme je favorit. Aktualni prvak i vodeća momčad prvenstva koja nas je ove sezone dva puta pobijedila. Makarani imaju fantastične igrače, igraju pred domaćom publikom i još su imali tjedan dana odmora.

Ali, koga briga za objektivnost?! Koga briga to što su oni favoriti i igraju pred domaćom publikom? Tko nakon utakmice u utorak ima hrabrosti reći da Dinamo ne može večeras pobijediti, da će se uplašiti bilo kojeg protivnika, da neće vjerovati u pobjedu do posljednjeg trenutka?

Novo Vrijeme je već padalo u Makarskoj, ove sezone nadigrali smo ih u Kutiji šibica i samo zbog nesretnog spleta okolnosti (i velike neefikasnosti) nismo upisali pobjedu.

 

Iako nije prošlo niti 72 sata od prošle utakmice, dečki su spremni za – po mnogima – najbolju momčad države. No, mi nismo ti “mnogi”, mi smo – DINAMO.

Idemo po pobjedu, a onda slijedi meč lopta za finale na domaćem terenu.

Samo hrabro dečki, vjerujemo u vas!

Dinamo – to si ti!

p.s. Utakmicu možete pratiti od 20 sati na Areni Sport 1