1. Opći uvjeti članstva

Članom Futsal Dinama može postati svaka fizička osoba uplatom članarine i upisom u Registar članova koji je dostupan na uvid svakom članu na njegov zahtjev. Članska iskaznica izdaje se za tekuću godinu, a članarina u ovom trenutku iznosi 15 eura za punoljetne i 10 eura za maloljetne osobe.

Svaki član Kluba na dar dobije člansku majicu ili članski body koje za tekuću godinu utvrđuje Predsjedništvo kluba.

Članovi Kluba imaju pravo birati i biti birani u tijela Kluba, imaju pravo na obaviještenost o radu Kluba i na ostala izvješća prema klupskom Statutu i zakonu.

 

2. Sigurnost plaćanja kreditnim karticama  

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.
Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.
WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.
Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.
Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

 

3. Izjava o privatnosti  
 
Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.  
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.  

 

4. Izjava o konverziji valute

Sva plaćanja se izvršuju u HRK. U slučaju naplate u EUR – iznos se dobiva konverzijom EUR u HRK po trenutnom tečaju HNB – stoga postoji mogućnost minimalne razlike u naplaćenom iznosu.

 

5. Politika otkaza odnosno povrata sredstava

Članstvo u Klubu prestaje dragovoljnim istupom, neplaćanjem članarine, isključenjem, smrću člana ili prestankom djelovanja Kluba.

Odluku o isključenju člana iz Kluba donosi Stegovna komisija.