Jučer su startale pripreme Futsal Dinama za novu sezonu. Dinamovci su se okupili u Martinovki i odradili prvi trening pod paskom našeg proslavljenog trenera Miće Martića. Na treningu su sudjelovali svi igrači, uključujući i nova pojačanja – Kristijana Grbešu, Vedrana Matoševića, Mihovila Prgometa i Douga Reeda. Nije bilo jedino Antonia Franje koji zbog ozljede trenira po posebnom programu.

 

Prvu utakmicu Futsal Dinamo će na pripremama odigrati u nedjelju (28. kolovoza)  na humanitarnom malonogometnom turniru „Mario Kostanjevec – Kosta“ koji će se održati u Osnovnoj školi Vjenceslava Novaka u zagrebačkoj Dubravi.

 

Memorijalni humanitarni malonogometni turnir organizira se u spomen druge godišnjice smrti Marija Kostanjevca Koste, prijatelja, brata, ljubitelja nogometa, sommeliera i iznimnog prijatelja.

 

Turnir počinje sutra (27. kolovoza), a Dinamo će u nedjelju (28. kolovoza) u 16:30 odigrati revijalnu utakmicu protiv All-Star ekipe Studentskog grada.

 

Na humanitarni turnir u spomen Kosti možete se prijaviti do danas. Više o pravilima i detaljima turnira pročitajte ovdje.

 

Nakon revijalne utakmice u Dubravi, Dinamo će se zaputiti na 4. malonogometni turnir Dugave Cup 2016. na kojem će u nedjelju u 21 sat odigrati još jednu revijalnu utakmicu.

 

Turnir u Dugavama počinje danas, igra se na igralištu I. OŠ Dugave, Školski prilaz 7, u znak sjećanja na Damira Marijana – Mirče.

 

Pozivamo sve navijače da nam se pridruže na oba turnira. Na turniru u Dugavama moći ćete se učlaniti u Futsal Dinamo i kupiti suvenire kluba i Bad Blue Boysa.

 

U ponedjeljak (29. kolovoza) Dinamova momčad otputovat će u Zadar na Futsal Week na kojem će odigrati dvije pripremne utakmice. Protiv finskog kluba FC Kemija i lokalnog Futsal Zadra.