Sezona u kojoj branimo naslov i igramo Ligu prvaka kuca na vrata, Plavi su već neko vrijeme u treningu, a dok čekamo Superkup te službeni početak natjecanja moramo odraditi dva probna testa, odnosno dvije prijateljske utakmice.

Zagrijavanje za novu sezonu Futsal Dinamo započinje već ovu subotu, 2. rujna, u Vidovcu, protiv Foex Junajteda, povratnika u seniorski futsal, a koji će se u predstojećoj sezoni natjecati u 2.HMNL Sjever, odnosno trećem rangu hrvatskog futsala. Utakmica je na rasporedu u 21:00 sat u dvorani OŠ Vidovec.

Klub Fotex Junajted poznat je po svojim mlađim uzrastima, a sada je vrijeme za predstavljanje seniorske momčadi. Kako i sami oglašavaju na društvenim mrežama da „nema boljeg predstavljanja seniorske ekipe domaćoj publici od prijateljskog susreta s aktualnim prvakom Hrvatske“, kontaktirali smo predsjednika kluba, Dalibora Leskovara, da nam najavi sam susret:

„Eto, velika nam je čast i zadovoljstvo da u svojoj premijeri nakon dugog vremena izbivanja sa seniorske scene imamo priliku ugostiti takvu instituciju kakva je Futsal Dinamo. To je odmah i prilika gledateljima i našim navijačima da se upoznaju s najvišim rangom futsala u Hrvatskoj koji je i naš krajnji cilj u konačnici. Futsal Dinamo je klub sa kojim dugo već njegujemo odlične odnose nadmećući se u mlađim uzrastima, te je ovo samo još jedan šlag na tortu naše suradnje.“

Osim najave susreta, predsjednik Leskovar najavio je i nadolazeću sezonu koju iščekuje s velikim ambicijama:

„Cilj seniorske ekipe u nadolazećoj sezoni je da probamo ostvariti što bolji plasman, a ako se pruži prilika napasti i rang više odmah u startu. Posebno nas veseli činjenica da je čitav kadar niknuo iz naše akademije futsala, pa da konačno dečki imaju prilike pokazati što znaju i u seniorskoj konkurenciji.“

Pozivamo sve navijače i navijačice koji su u mogućnosti doći da nas podrže u ovom prijateljskom susretu te nas pripreme za Superkup i obranu naslova prvaka. Vidimo se u subotu u Vidovcu! Svi posjetitelji utakmice u Vidovcu moći će se učlaniti u klub i kupiti neke od suvenira Futsal Dinama.

Nakon Fotex Junajteda, u srijedu 6. rujna u Domu sportova II očekuje nas prijateljska utakmica protiv Uspinjače Gimke koja će, ujedno, biti generalka pred početak nove sezone koja počinje 9. rujna utakmicom polufinala Superkupa protiv Olmissuma u Domu sportova II.

Podsjećamo, karte za Superkup možete kupiti preko platforme CoreEvent, a u slučaju da imate godišnju ulaznicu, ulaz vam je osiguran na sva četiri susreta. Za sve navijače rođene u 2012. i mlađe ulaz je besplatan.

Dinamo – to si ti!