Protivnik Futsal Dinama u petom kolu prvenstva je dubrovački Square. Igrači Marinka Mavrovića dolaze u Zagreb u odličnoj formi, nakon tri uzastopne pobjede. Posebno je odjeknulo posljednje slavlje u odgođenoj utakmici prvog kola, u kojoj je u Gospinu polju nastradao Solin s čak 12:1.

Prije toga na domaćem su terenu savladali Osijek i Vrgorac, dok su u drugom kolu poraženi u Sutinskim vrelima od Uspinjače. Trener Mavrović, u futsal krugovima poznatiji kao Buraz, pod sobom ima sličnu ekipu kao i lani. Sve redom igrači jaki na lopti, Cvjetković, Bevanda, Đuraš i Rezo, kojima je na početku sezone priključen i vrlo dobri Makedonac Micevski. Upravo je Makedonac najbolji strijelac kluba sa šest golova. Klub je pred početak sezone napustio talentirani ljevak Šamija, ali Mavrović je to uspio nadoknaditi. Nakon pospanog otvaranja prvenstva, Square trenutno djeluje kao vrlo nadahnuta ekipa, iako treba reći da su stjecajem okolnosti odigrali tri domaće utakmice zaredom. To ne umanjuje uspjeh Mavrovićeve družine, koja je u te tri tekme zabila 23 gola!

Dinamo je lani znao stati na kraju dubrovačkim napadačima kad su stizali u Zagreb, kad su nam u prvenstvenoj i kup utakmici kombinirano zabili samo jedan pogodak. U Dubrovniku su oba puta slavili Gospari, a te su utakmice bile prave golijade. Očito je da Square mijenja stil igre na gostovanjima, te će u Zagrebu postaviti bunker ispred svog gola. Na Dinamovcima je da probiju Primićevu utvrdu i nastave nepobjedivi niz.

Dinamo – to smo mi!