Hvala od srca malonogometnom klubu  MNK Futsal Dinamo i selekciji 'Nordic Stars' te navijačima Futsal Dinama i svim ljudima koji su svojim doprinosom pridonijeli veličanstvenoj humanitarnoj akciji za Vukovar, održanoj 29.12.2014 u Ciboni.

Naše putovanje se pretvorilo u jedno prekrasno hodočašće sa Sv.Vinkom Paulskim i s našim prekrasnim malim nogometašima, njihovim roditeljima te trenerima NK Radnički i NK Vukovar 91 iz Vukovara.

Hvala vam jer ste kod prvih razgovora s vama i vašim navijačima kada smo izrazili želju da povedemo našu mladost Vukovara u Cibonu da sudjeluju u malonogometnom spektaklu, istu od srca prihvatili na radost oba kluba te roditelja mladih nogometaša.

Hvala vama svima koje ste svoje lijepe trenutke poklonili Vukovaru i daru koji smo dobili od vas za naše potrebite sugrađane. Vidjeli smo koliko velikom ljubavlju doprinosite Vukovarcima i gradu Vukovaru. Tako veliko srce kojega imate ne može se tako lako zaboraviti kao ni druženje s igračima MNK Futsal Dinamo i selekcijom 'Nordic Stars'. Na rastanku zagrljeni od igrača i publike, poneki su otišli od radosti suznih očiju. Hvala vam na vašoj dobroti.

Živjeti za druge, biti Čovjek za druge u tome je bit Kršćanina. Svima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji neka Sv.Vinko Paulski udjeli puno Božjeg blagoslova želi predsjednica Jelena Šumiga sa svojim suradnicima.