U nedjelju 04.10. završila je humanitarna akcija za udrugu ‘Jedni za druge’. Udruga ‘Jedni za druge’ bavi se prevencijom ovisnosti, socijalnom i psihološkom rehabilitacijom, te resocijalizacijom bivših ovisnika i osoba s invaliditetom pomoću terapije jahanjem.

Podsjetimo, cilj akcije bio je prikupiti sredstva koja će biti donirana Udruzi kako bi se pomoglo njihovom radu.  Konkretno, prikupljena sredstva Udruga će iskoristiti za izgradnju natkrivenog prostora za izvođenje terapije jahanjem, koji će Udruzi omogućiti da radi cijele godine bez obzira na vremenske uvjete.

Pobjednički dizajn majice djelo je našeg člana, Saše Brkljače iz Zagreba, koji može biti ponosan što je baš njegov dizajn privukao ljude na kupnju majici i tako pomogao ovoj humanitarnoj akciji. Drago nam je što je akcija polučila uspjeh te što smo svi skupa od prodaje majica prikupili 11.000,00 kuna. Prodano je 98 odraslih majici (9.800,00 kn) i 24 dječje majice (1.200,00 kn) što sve skupa iznosi 11.000,00 kuna.

Humanitarnu akciju podržali su Tovedo, koji je donirao robu u vrijednosti 2.448,35 kuna te Masaprint, koji je donirao tisak na majice. Ostalo je još svega 20 ženskih majica koje ćemo pokloniti štićenicima udruge "Jedni za druge".

Ovom prigodom se također zahvaljujemo svim našim članovima i kupcima majici bez kojih prikupljanje potrebnih novčanih sredstava ne bi bilo moguće. MNK Futsal Dinamo  i u budućnosti će se truditi sudjelovati u sličnim akcijama kao što i priliči jednom navijačkom i članskom klubu.