Danas je na redu četvrti (pretposljednji) dio izvještaja s Godišnje skupštine koja se 30. prosinca 2020. održala u SD Megaton. Prethodne dijelove (i linkove na tekstove) možete pronaći na dnu teksta, a posljednji dio izvještaja objavit ćemo u srijedu (6. siječnja).

Financijski plan za 2021.

Financijski plan za 2021. godinu Skupštini je predstavio predsjednik kluba, Matija Đulvat.

„Kao što je Sebastian ranije rekao, 2020. smo završili na pozitivnoj nuli. Potrošili smo onoliko koliko smo zaradili. Osim ranije spomenutog Plavog prijatelja, napravio se pomak na bolje i sa sponzorima. Naš marketinški tim dosta se trudi na tom polju i vjerujem da ćemo ga u 2021. dignuti na još jedan viši nivo”, rekao je Đulvat i nastavio:

“Ideja je da i u 2021. imamo više izvora prihoda. Klub se djelomično financira od naših ljudi koji uplaćuju članarine, kupuju ulaznice, postaju Plavi prijatelji… Samo Plavi prijatelji čine 10 posto našeg budžeta, zajedno s članovima i navijačima preko 20 posto”.

“Djelomično se financiramo od sponzora. Trenutno imamo dva Plava sponzora, a cilj je da u narednom periodu privučemo još pokojega”.

“U 2020. smo dobili prvi natječaj za potpore Grada Zagreba. I u tom segmentu možemo još jako puno rasti. Škola futsal još uvijek nije samoodrživa, ali na dobrom smo putu. Jako malo fali da to i postane”.

“U 2021. trudit ćemo se privući lukrativne sponzore i zadržati postojeće, prijavljivat ćemo se na razne natječaje za sredstva potpore, raditi na rastu Škole futsala, a vjerujemo i u povratak gledatelja na tribine što će nam povećati prihod od prodaje ulaznica, učlanjenja, Plavih prijatelja…“, rekao je za kraj Đulvat.

Skupština je jednoglasnom odlukom podržala financijski plan za 2021. godinu.

U sutrašnjem (srijeda, 6.1.) posljednjem dijelu izvještaja, osvrnut ćemo se na najbolje volontere i povjerenike kluba u 2020.

Link na prethodne dijelove Godišnje skupštine Futsal Dinama možete pronaći u nastavku, a posljednja dva dijela objavit ćemo u utorak i srijedu.

1. Sportski segment kluba u 2020 (31.12.2020.) – predsjednik Matija Đulvat i dopredsjednik Hrvoje Penava
2. Pregled Škole futsala u 2020. (3.1.2021.) – voditelj Škole Nikola Grgić i predsjednik Matija Đulvat
3. Organizacijsko-logistički segment i članstvo (4.1.2021.) – tajnik Sebastian Sobota
4. Financijski plan za 2021. (5.1.2021.) – predsjednik Matija Đulvat
5. Zahvala najboljim volonterima i povjerenicima + razno (6.1.2021.) – tajnik Sebastian Sobota i predsjednik Matija Đulvat