Kao šećer na kraju serijala tekstova-izvještaja s Godišnje skupštine Futsal Dinama koja se održala 30. prosinca 2020. godine u SD Megaton, donosimo tekst o pretposljednjoj točki dnevnog reda Skupštine, u kojoj se uprava Kluba zahvalila najboljim volonterima i povjerenicima.

Cure i dečki – vi ste Dinamo!

“Bez volontera Dinamo ne bi mogao funkcionirati, i ja osobno ne mogu zamisliti kako bi klub izgledao da ih nema. Energija koju oni donose i njihov entuzijazam su nemjerljivi. Odaziv na sva klupska događanja je sjajan, hvala im na svakom osmijehu, poruci u grupi, prevaljenom kilometru, internoj fori, te gomili gomili ljubavi koju pružaju klubu. Cure i dečki, vi ste Dinamo”, rekao je tajnik kluba Sebastian Sobota.

Volontere Futsal Dinama na Skupštini je predstavljao Marko Mlikota koji je dobio i prigodni poklon za višegodišnji volonterski staž u voljenom mu klubu.

„Zahvaljujem se Futsal Dinamu na poklonu. Volontiram zbog ljubavi prema Dinamu. Osjeća se velika povezanost kluba s volonterima. Meni i ostalim volonterima je veliko zadovoljstvo biti dio nečega velikoga. Što za mene znači Dinamo? Sve“, rekao je Mlikota.

Futsal Dinamo je klub nastao na krilima volontera i još uvijek postoji zbog njihove volje, vremena i znanja kojeg izdvajaju za klub.

Klub se na Skupštini, također, zahvalio i svim povjerenicima koji su u 2020. učlanjivali članove u Klub.

“Povjerenici su lučonoše Dinama, osobe koje promiču naše sveto ime među zajednicom, organiziraju učlanjenja, javljaju se s novim idejama, te se brinu o tome da Dinamo bude prisutan doslovno na svakom dijelu Zemlje. Posebno se zahvaljujem dragom Domagoju s kojim surađujem praktički na dnevnoj bazi, te Dariju zbog kojeg sam često viđen na poštanskim šalterima”, rekao je kroz smjeh Sebastian.

Posebne zahvale idu povjerenicima Dariju Barbiću (Austrija), Igoru Kalabeku (Bjelovar), Matei Kordić (Hercegovina), Goranu Cindriću (Karlovac i okolica), Mariju Matiću (Virovitica i okolica), Ivanu Antoloviću (Našice i okolica), Lorenzu Gašpariću (Zagreb, zapad), Vici Karinu (Zagreb, centar), Miroslavu Matišiću (Novi Zagreb), Branimiru Milankoviću (Zagreb, zapad), Danijelu Periću (Zagreb, jugozapad), Dragutinu Srebaku (Zagreb, istok), Tomislavu Špiljaru (Zagreb, zapad) i Ivanu Študiru (Zagreb, Trešnjevka).

Popis svih povjerenika i njihove kontakte možete pronaći OVDJE, a ako želite postati povjerenikom Kluba, više informacija pronađite OVDJE.

Izvještaji sa Skupštine 2020:

1. Sportski segment kluba u 2020 (31.12.2020.) – predsjednik Matija Đulvat i dopredsjednik Hrvoje Penava
2. Pregled Škole futsala u 2020. (3.1.2021.) – voditelj Škole Nikola Grgić i predsjednik Matija Đulvat
3. Organizacijsko-logistički segment i članstvo (4.1.2021.) – tajnik Sebastian Sobota
4. Financijski plan za 2021. (5.1.2021.) – predsjednik Matija Đulvat
5. Zahvala najboljim volonterima i povjerenicima + razno (6.1.2021.) – tajnik Sebastian Sobota i predsjednik Matija Đulvat