Danas će se s početkom u 18:30 sati u SC Megaton održati Izvanredna izborna skupština MNK Futsal Dinamo na kojoj se bira predsjednik kluba (koji postavlja Predsjedništvo) i treći član Nadzornog odbora kluba.

S obzirom na to da smo tek u utorak, 6. srpnja, dobili mišljenje od Ureda za udruge Grada Zagreba u kojem se navodi da Skupština kluba odlučuje o tome bira li se Predsjedništvo i Nadzorni odbor Kluba na mandat od četiri ili dvije godine (do kraja mandata prethodnog Predsjedništva), Skupština kluba će prema dopunjenom Dnevnom redu glasovati i o toj odluci.

> Dnevni red Izvanredne izborne skupštine MNK Futsal Dinamo

U trenutku objave ovog teksta, jedini predsjednički kandidat na Izvanrednoj izbornoj skupštini je Nikola Milojević, a uz dvojicu dosadašnjih članova Nadzornog odbora, Ivana Bilušića i Roberta Šipušića, jedini kandidat za preostalog člana Nadzornog odbora kluba je Vladimir Škegro.

> Nikola Milojević: Želim dovesti nove sponzore, ojačati sportski i organizacijski segment kluba
> Bilušić: Biti član NO-a je čast, ali i velika odgovornost

Izvanredna izborna skupština – tko može sudjelovati

Na Izvanrednoj izbornoj skupštini kluba mogu sudjelovati svi članovi Futsal Dinama, a pravo glasa imaju punoljetni članovi. Odluka o izboru donosi se većinom prisutnih članova Skupštine.

Svi sudionici Izvanredne izborne skupštine obavezni su nositi masku, a prije ulaska na Skupštinu, svim sudionicma bit će izmjerena temperatura.

U klub se možete učlaniti u Bad Blue Boys Fan Shopu, putem povjerenika ili jednostavnog online obrasca.

> Učlani se u Futsal Dinamo

Ovim putem još jednom pozivamo sve naše članove da prisustvuju Izvanrednoj izbornoj skupštini kluba koja će se održati u četvrtak, 8. srpnja s početkom u 18:30 sati u SC Megaton i na taj način iskažu svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo s radom kluba koji pripada njegovim članovima.