Futsal Dinamo upisao je prvu pobjedu u sezoni! Na domaćem terenu pred punim tribinama Kutije šibica svladali smo Crnicu 4:0. Iako rezultat sugerira uvjerljivu pobjedu, utakmica je do 38. minute bila prilično neizvjesna te smo pitanje pobjednika riješili trima pogocima u posljednje dvije minute.

Igrači su se iskazali borbenošću i požrtvovnošću na terenu, a na to su ih glasnim bodrenjem tjerali naši navijači.

Utakmica je počela na najbolji mogući način za plave. Već u prvoj minuti Dinamo je došao do vodstva nakon što je Prgomet inicirao autogol Marinka Šamije. Do kraja prvog poluvremena Dinamo je imao još četiri stopostotne prilike koje nisu uspjeli realizirati Robert Grbić, Vito Gagulić, Mateo Mužar i Josip Grubeša.

U nastavak utakmice Šibenčani ulaze dosta agresivno, te pritišću našu zadnju liniju u potrazi za izjednačenjem. No, Mario Herceg na našim vratima bio je neprikosnoven u suradnji s obranom koja nije dopustila gostima da poentiraju i vrate se u utakmicu.

Dvoboj je bio neizvjestan sve do pretposljednje minute kada je Ivan Šuletić poslao loptu u praznu mrežu u situaciji dok je Crnica igrala s golmanom-igračem.

Minutu kasnije Alen Protega srušio je Šulentića u šestercu gostiju za izravni crveni karton i kazneni udarac za Dinamo kojeg je realizirao Kristian Čekol za 3:0.

Čeki je u posljednjim trenucima utakmice zabio za konačni rezultat na sjajnu asistenciju kapetana Matije Đulvata i oduševljenje krcate Kutije šibica.

U idućem kolu gostujemo u Vrgorcu, a sljedeći put u prvenstvu na domaćem smo terenu 24. studenog kada ćemo ugostiti Olmissum.

Zahvaljujemo se još jednom šestom igraču na fanatičnoj podršci u trenucima kada je bilo najpotrebnije.

Dinamo – to smo mi!