Početak prosinca rezerviran je za tradicionalnu natjecateljsku utakmicu humanitarnog karaktera pod nazivom Plavi Sveti Nikola. Ova humanitarna akcija korijene vuče iz 1. prosinca 2014. kada se u Držaenovom domu odigrala prvenstvena utakmica tadašnje 2.HMNL Sjever između Futsal Dinama i Patriota (5-0). Tada smo skupljali pomoć za Klub roditelja nedonošćadi Palčići.

U KC Dražen Petrović vratili smo se 2019. kada smo napravili humanitarnu akciju za pet različitih udruga, među kojima je bio i Judo klub za osoba s invaliditetom Fuji iz Velike Gorice, a za hrabre judoke iz Fujia organizirali smo i Plavog svetog Nikolu 2022. u Kutiji šibica.

Judo klub Fuji ove godine ponovno će biti dio ove akcije i to zbog konkretnog razloga. Četiri judoke iz Fujia sudjelovat će na međunarodnom judo turniru za osobe s invaliditetom pod okriljem Europske judo unije.

Troškovi putovanja za četiri judoke, Miju Mićanović, Lanu Mićanović, Petru Orešković i Saru Pereković, njihove trenere i asistetne iznose 4.611,83 eura, a mi ćemo kroz humanitarnu aukciju dresova Futsal Dinama te vaše donacije, pokušati pokriti troškove putovanja.

Futsal Dinamo će na aukciju staviti dresove koje smo nosili u tri utakmice Lige prvaka (24.-27. listopada) i koje će naši igrači, s posebnim logom Judo kluba Fuji, nositi na utakmici osmine finala Hrvatskog malonogometnog kupa koja će se 3. prosinca 2023. održati u KC Dražen Petrović protiv Aurelije iz Vinkovaca.

To će ujedno biti i posljednja domaća utakmica Futsal Dinama u 2023. godini.

Ulaznice za utakmicu iznose 5 eura, možete ih nabaviti na online platformi Core Event, a od srijede, 22. studenog i u BBB Fan Shopu (Ilica 37).

Više informacija o humanitarnoj aukciji, utakmici protiv Aurelije i cijeloj manifestaciji objavit ćemo u narednim danima.

Ukoliko želite podržati rad Judo Teama Fuji financijski, nevezano o humanitarnoj aukciji, možete to učiniti uplatom donacije na njihov IBAN HR1323600001102299309.

Dinamo – to si ti!