Nova futsal sezona nam je pred vratima. Tradicija je da Futsal Dinamo svojim navijačima predstavi momčad za nadolazeću sezonu na sportsko-navijačkoj manifestaciji Dinamo na Šalati. Stoga vas pozivamo na međunarodnu futsal utakmicu:

MNK Futsal Dinamo – Futsal Shkupi (MKD)

koja će se odigrati na terenu ŠRC Šalata (Schlosserove stube 2) prvi rujanski vikend 2022. godine u večernjim satima u centru Zagreba.

Točan termin utakmice još će se utvrditi ovaj tjedan, no obavještavamo vas da si sačuvate vremena taj vikend za novo druženje zakazano između 2. i 4. rujna.

Na još jednoj Šalati, naš Klub će pred svojim članovima i navijačima predstaviti prvotimce i pojačanja s kojima krećemo u stvaranje novih sretnih uspomena. Ova momčad Futsal Dinama, koja će istrčati pod reflektore igrališta na najljepšem brdu iznad grada, najmlađa je u povijesti Kluba.

Temelj ekipe čine lokalni dečki koji su svoje loptačko obrazovanje stekli u našoj Školi futsala, njih čak devetorica. Njihov zanos i dokazano umijeće osnažili smo iskustvom igrača koji nam dolaze s mentalitetom pobjednika, gladni novih pobjeda i trofeja.

Na Šalati ćemo ispratiti i završnicu Trofeja Dinamo, najvećeg zagrebačkog amaterskog malonogometnog natjecanja. Nakon tri kvalifikacijska turnira, najbolji španeri s gradskog asfalta krenut će po titulu najboljeg, a sve ispod rujanskog sunca Šalate.

Nadamo se da se za dva tjedna vidimo na prvoj utakmici Futsal Dinama u novoj sezoni. Zajedno budimo čvrsti oslonac s tribina našoj mladosti na terenu!

Dinamo – to si ti!