Futsal Dinamo slavio je u još jednom pripremnom susretu. U Dvojci, našoj najdražoj, Plavi su sa 7:1 pobijedili MNK Bjelovar kojima čestitamo na dobroj utakmici, prikazanoj borbi te zahvaljujemo na odličnom sparingu. Svi Dinamovci odigrali su dobru utakmicu, a najviše su se istaknuli Filip Novak i Neven Zonjić koji su postigli po hat-trick.

Prije izvještaja s utakmice, podsjećamo sve navijače Plavih da prvenstvo započinjemo kod sebe doma u petak 30.9. u 18:15 protiv Squarea. A kako bi izbjegli sve gužve na ulazu, pomogli rad kluba, ali i ostvarili i druge beneficije, pozivamo sve navijače da za 200kn nabave godišnju ulaznicu!

godišnja ulaznica futsal dinamo

Za utakmicu protiv MNK Bjelovar konkurirali su i igrali: Luka Bjelić, Danijel Dekanić, Tvrtko Pajalić, Antonio Konsuo, Filip Novak, Zvonimir Šućur, Ivan Pavlić, Mateo Mužar, Kiko Dragaš Selaković, Neven Zonjić, Kristian Čekol, Ante Piplica i Filip Domiter.

U dresu Bjelovara nastupio je donedavni Plavi Matija Tolić.

>> Futsal Dinamo efikasan u trening utakmici protiv gradskog rivala

Dinamo napadao, Bjelovar se branio

Nismo dugo čekali na vodstvo Plavih. U 6. minuti utakmice, Zonjić je u protivničkom korneru iščeprkao jednu loptu, zatim prošao svog čuvara na lijevoj strani terena te rutinirano pogodio za vodstvo Dinama, 1:0. Svega par minuta kasnije, ponovno Zonjić. Ovaj put s desne strane. S ruba šesterca snažno je potkopao loptu koja završava pod prečkom za 2:0.

Opasni su bili i gosti. U 12. minuti su ozbiljnije zaprijetili Pavliću na golu Dinama, ali spetljali su se u šestercu Plavih. Nekoliko minuta kasnije gosti su zaprijetili i iz indirekt udarca, ali siguran je bio Pavlić. Još jedna lopta je snažno prohujala uz gol paralelno s crtom, ali nitko od Bjelovarčana je nije mogao skrenuti u gol Plavih.

>> Kraće pripreme u Poreču uspješno odrađene

A u zadnjoj sekundi poluvremena – novi gol za Dinamo. Novak je iz kornera poslao jednu snažnu loptu u kazneni prostor koja se odbila od protivničkog vratara te sa zvukom sirene ušla u gol za 3:0 Plavih.

Dinamovci u dobrom ritmu

Futsal Dinamo je drugo poluvrijeme iskoristio za uvježbavanje taktičkih zamisli trenera Đulvata, pa smo na početku gledali Plave u igri bez golmana. Rezultiralo je to i jednom lijepom kombinacijom u kojoj je Čekol poslužio Novaka pred golom Bjelovara koji nije imao problema s pospremanjem lopte u gol za 4:0.

>> Opet 2:2: Dinamo i Shkupi remizirali na 9. Šalati

A u 28. minuti vidjeli smo i bljesak gostiju. Karamarković ‘krade’ jednu loptu obrani Dinama, upošljava Tolića koji s jednom lijepom loptom pronalazi ponovno Karamarkovića na drugoj stativi te gosti smanjuju na 4:1.

U 34. minuti ipak povećanje vodstva Dinama. Čekol je povukao loptu po desnoj strani terena, pronašao Šućura na vrhu šesterca koji je loptu prvo sačuvao, a zatim lijepo odložio za Čekola koji u trku efektno pogađa za 5:1.

Novak je svoj hat-trick postigao u 37. minuti kada je s distance, slobodnom procjenom s više od 10 metara, proparao mrežu Bjelovarčana snažnim udarcem za 6:1. Zonjić je u posljednjim trenucima utakmice postigao i posljednji pogodak na nečuvana vrata gostiju za konačnih 7:1.

>> Dinamo i Shkupi nakon Šalate odradili zajednički trening, odigrana je i trening utakmica

U nedjelju memorijalni turnir u Gospiću

Još jednom se zahvaljujemo MNK Bjelovar na dolasku i dobroj utakmici te im želimo sreću u 2.HMNL. Plavi se sad okreću novim izazovima. Nova sezona počinje u petak 30.9. i domaćom utakmicom protiv Squarea, a prije toga nas u nedjelju 25.9. očekuje pripremni turnir u Gospiću.

Memorijalni turnir “Prijatelji za Marina” igra se u čast i spomen na preminulog Marina Ćaćića, a osim Futsal Dinama nastupit će MNK Šibenik 1983, HMNK Rijeka te domaćin MNK Lika Šport. Više informacija o turniru uskoro.

Dotad samo mirno jer…

Dinamo – to si ti!