U petak, 20. ožujka počeo je prvi Dinamov online turnir u video igri FIFA 20. U trenutku pisanja ovog teksta odigrano je 20 utakmica nakon kojih smo dobili i prvog polufinalista, Filipa Pločkinjića, koji je u prvom uvjerljivo svladao Romana Tatarevića, pa u osmini finala i četvrtfinalu dvojicu ponajboljih igrača na turniru Denisa Horvata i Maida  Korića s identičnim rezultatom 3:2.

Napomenimo, od sedam igrača Futsal Dinama, u igri su ostala još četvorica. Andrija Vrcan i Filip Novak s identičnim rezultatom (3:2) prošli su prve prepreke, a Vrcan je potom, nakon 4:4 u regularnom dijelu, zlatnim golom izbacio Marka Harastiju i izborio plasman u četvrtfinale.

Također, u iduću fazu (osmina finala) plasirao se još jedan naš igrač, Ajdin Ridžal, kojeg smo zaboravili spomenuti u uvodnom tekstu (na čemu mu se još jednom ispričavamo), a koji je u prvom kolu svladao našeg najmlađeg predstavnika, ujedno najmlađeg na ovom turniru, Joška Budeča.

Josip Purgar je pak izgubio od Ivana Pandže, a Tomislav Hercigonja od Korića, dok Tomislav Špiljar tek treba odigrati utakmicu prvog kola protiv Ivijana Svržnjaka.

Podsjetimo, u nedjelju ćemo (ako ne bude tehničkih prepreka) od 18 sati u izravnom prijenosu na našem YouTube kanalu prenositi utakmice polufinala, utakmicu za treće mjesto i finale.

Dinamo – to si ti!